Hvad er nak og æd

Hvad er Nak og Æd?

Nak og Æd er Jørgen og Nikolaj som tager på tur rundt i Danmark eller rundt i verden. De tager ud i naturen og slår lejr. Nogen gange finder de et gammelt skur at sove i, en gang har de også sovet i hængekøje og andre gange sover de i telt eller tipi.

Nak og æd handler også om det at tage ud i naturen med en ven og nyde friluftslivet. At lave noget man godt kan lidt og vise naturen fra jagtens perspektiv. 

Turen består af 2 ting:

Første ting er at de tager på jagt og skal prøve og nedlægge et dyr. Jørgen har fundet et sted hvor han skal nedlægge et dyr. Hvis ikke de kan finde det dyr som de er på jagt efter og nedlægge det så skal de have et taberdyr. Jørgen tager et dyr med som man normalt ikke ville sætte tænderne og den skal de prøve og tilberede hvis de ikke når det dyr som de har sat sig for. 

Den anden ting som Nak og Æd programmerne består af er at tilberede manden. Det er kokken Nikolaj som står for den ting. Han har en masse vanvittige ideer til hvordan maden skal laves og Jørgen kommer nogen gange på prøve. Jørgen bliver smit ud i at skulle lave bål, styre en masse forskellige gryder og ordne spisebord.

Ud over Jørgen og Nikolaj har de også en hjælpe med som skal hjælpe dem med jagten. De har en jæger med som kender til jagen eller som kender området godt.

 Du kan finde afsnittene på: dr.dk/nadogæd

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

En pighvar ved Vesterhavet - afsnit 8 sæson 7

Krebs på nordfyn - nak og æd sæson 1 afsnit 4